Våra tränare

Lilian & Gary

Lilian och Gary har varit socialdansare i nästan 20 år.
Läs mer

Det började med bugg och foxtrot. Sedan har de utökat sina danskunskaper med tio-dans (Ballroom) samt salsa och bachata. Under åren har de haft förmånen att dansa socialdans i Sverige men också utomlands i Storbritannien, USA, Latinamerika och även i Japan. Det har gett ett bredare perspektiv på danskulturen och socialdans.
De har också haft fördelen att träna med många olika danslärare. Det har gett dem möjlighet att se det som fungerar bra (och mindre bra) när man lär ut dans. De senaste tre åren har de tränat med Tony delvis för att förbättra sin egen dans men också för att utbilda sig till danslärare.

Magnus Hammarström

Magnus Hammarström är personlig tränare, kostrådgivare, massör och hälsopedagog i Norrtälje.

Läs mer

Hela hans liv har präglats av fysisk aktivitet, allt från hockey till triathlon och brottning. Magnus motto är ”träna hårt, ät hårt och VILA HÅRT”, allt handlar om balans, börja i rätt ände och gör rätt för en hållbar utveckling. Hur ser teknikerna ut? Är hållningen bra? Hur rör sig kroppen? Funktionell träning ligger Magnus varmt om hjärtat. I samarbete med Tony har Magnus utvecklat speciella träningsprogram för dansare. Många som dansar både socialt och på tävlingar dras med olika belastningsskador, här kan Magnus hjälpa till med övningar som bidrar till att du återhämtar dig snabbare och arbetar preventivt för att undvika skador.   
”God styrka och kroppskontroll gör att aktiviteten blir roligare och att du håller dig hel och fräsch när du utför den”

Robin Palmgren
Robin är Leg. Naprapat med ett förflutet som elithockeyspelare.
Läs mer

I behandlingsrummet är han noggrann med att analysera vart grundorsaken till patientens problem kommer ifrån och väljer därefter rätt behandlingsmetod för varje specifikt fall. Genom att lyssna på patienten får han en större förståelse varför problemen har uppstått och detta lägger han stor vikt vid för att behandlingen ska bli så bra som möjligt.
Robin gillar att jobba med händerna! Han jobbar främst med behandlingsmetoder i form av justeringar, triggerpunktsbehandling och nålar följt av enkla hemövningar som du kan göra hemma mellan behandlingarna. Han har ett stort intresse för nack- & ländryggsbesvär men tycker att fotproblematik och hjärnskakningar/whiplash är extra intressant.
Robin jobbar skadeförebyggande och undervisande med eliten inom pardans i Sverige. Han har vidareutbildat sig inom Dry needling, olika justeringstekniker och funktionell träning. Han är även utbildad holistisk livsstilscoach och personlig tränare.
På fritiden ägnar Robin sig gärna åt friluftsliv, golf och gymträning.

Tony Irving

Tony Irving är mest känd som huvuddomare i TV programmet Let´s Dance.

Läs mer

Han började arbeta som danspedagog i Kalifornien 1982.
Han är utbildad i Fred Astaires Dance Studio som danslärare i American Rhytm, American Smooth, West Coast Swing och Salsa till nivå 3 för blivande danslärare.
Tony är utbildad i United Kingdom Alliance of dance teachers till nivå 4 i både standard och latin samt nivå 3 inom Disco, Freestyle samt Streetdance.
Tony är utbildare, examinator och domare i Danssportsförbundet där han också suttit med i Förbundsstyrelsen de senaste 10 åren.
Tony har varit med och utvecklat utbildningsstrukturen för ledare, tränare samt domare inom Danssportsförbundet.
För Tony är vägen fram till att bli en bra dansare densamma oavsett om du vill bli en kompetent socialdansare eller en svensk mästare. Alla börjar på samma plats för att lära sig en dans och man slutar sin kompetensutveckling när man själv känner att man är nöjd med den nivå man uppnått.
Tony är huvud tränare i RDKs dansverksamhet